Thuis ProductenKernboren Rig

Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid

Certificaat
Van goede kwaliteit Waterput boorplatform voor verkoop
Van goede kwaliteit Waterput boorplatform voor verkoop
De eenvoudige operation.reduce-kosten, onze arbeiders houden xyt-2B zeer Borings van installatie. sinovo van Peking is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— De burgerlijke Werken die Enginee raadplegen

Hello, ben ik Mok-clarancevorm Singapore, kochten wij roterende de boringsinstallatie van TR138D van sinovo van Peking. beste quanlity, laagste prijs, hartelijk dank!

—— TEG HET VERRE OOSTEN LTD

Snel onderzoek whatsapp 008613801057171

—— Snel onderzoek whatsapp

Hallo, is dit Hotak van Afghanistan. Wij kochten de boringsinstallatie sin300-II van de waterput van SINOVO. Nu is het het derde jaar. Onze machine loopt zeer goed.

—— Hotak

Wij gaven opdracht tot sommige TOEBEHOREN VOOR BORINGSinstallatie, en de kwaliteit is de zeer goede, leverings snelle en goede dienst.

—— AYED

Wij gaven opdracht Installatie van de één eenheidstr200d tot de Roterende Boring dit jaar, het sinovobedrijf op voorwaarde dat de zeer goede dienst en een snelle levering time.we zo satisfyingly zijn

—— PT

Ik ben online Chatten Nu

Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid

China Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid leverancier
Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid leverancier Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid leverancier Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid leverancier

Grote Afbeelding :  Het boren Capaciteit 600m de Maximum van de Boringshulpmiddelen van de Torsie3.5knm Kern Hogere Rotatiesnelheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: sinovo
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: XY-3B

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: ÉÉN EENHEID
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: T/T & L/C
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

Het boren Capaciteit 600m Maximum de Boringsinstallatie van de Torsie3.5knm Kern

 

X-y-3B - Technische beschrijving

 

 

EURO normen

U.S.standards

Het boren capaciteit

600m

1968feet

Gatendiameter

Φ75mm-Φ800mm

Φ3-Φ31.5mm

Maximum torsie

3.5knm

2618lbf.ft

Hoekwaaier

90°-70°

90°-70°

Kracht van de as de maximum trekkracht

68kn

15287lbf

Asslag

550mm

22inch

Capaciteit van de hijstoestel de maximum lift (enige kabel)

30kn

6744lbf

Machtseenheid

Elektrische motor

30kw

40hp

Dieselmotor

35.3kw

47hp

Installatiegewicht (zonder machtseenheid)

1300kg

2866lb

 

Hoofdlijnen:
 - Het hydraulische toenemen
 - Hogere rotatiesnelheid
 - Gemakkelijke en geschikte verrichtingen
 - Lichtgewicht, gemakkelijke verwijdering
 - Betrouwbaar hydraulisch systeem
 - Geschikt voor verschillende Geologische exploratie
 - Geschikt voor onderhoud

 

Kiezen van een juiste boringsinstallatie is belangrijk voor het uitboren. Over het algemeen, zouden de installaties van de kernboring volgens ontwerpdiepte van boring, ontwerphoek van boring, rotsvoorwaarden, en het boren methodes enz. moeten worden gekozen. Hier geven wij u als volgt sommige voorbeelden:

De boring van de diamantkern vereist hydraulische boringsinstallaties met hogere snelheid en bredere waaier van snelheidsregelgeving. Bovendien, de boringsinstallaties zouden met de maat van de onderst gatendruk worden uitgerust, meter verzenden en moeten torque. Wanneer gedreven door elektrische motor, zouden de installaties van de kernboring met voltagemeter en ampèremeter moeten worden gepast. Wanneer het leiden van tot gaten in de alluviale laag, kunnen de stapellaag of het losse zandige land, de bladbeetjes of de gemeenschappelijke beetjes van de carbideboor worden gebruikt. De modder kan als wasvloeistof worden gebruikt. De effectbeetjes zijn geschikt om in grintlaag te boren. Boren na cementinjectie of embedment van de openingsbuis is ook toepasselijk. Wanneer het boren in harde rots, zou u carbideboor om een gat van 300mm diepte te boren, en toen gebruiksdiamant doordrongen beetje moeten gebruiken.

 

Als professionele de installatiefabrikant van de kernboring in China, produceren wij de boringsinstallaties van het kernkruippakje, de boringsinstallaties van de kernaanhangwagen, en de volledige hydraulische installaties van de kernboring voor u om te kiezen van. Deze producten zijn betrouwbaar, veelzijdig, en gekomen in diverse specificaties uw verschillende het boren toepassingen tevredenstellen.

De geologische boringsinstallaties worden vaak gebruikt voor het uitboren, die kernsteekproeven van de grond terugwinnen. Reprehensive kern en rotspuin wordt vaak verkregen helpen de subsurface geologie en de hoeveelheid natuurlijke rijkdommen bepalen.

 

Wij vervaardigen de installaties van de kernboring met inbegrip van astype en volledig hydraulisch type voor een brede waaier van toepassingen: het stevige de exploratie van het mijnbed boren met de diepte van 100-4200 meters, techniek geologische exploratie, oppervlakkig-streekaardolie en aardgasmijnbouw, de ventilatie van de mijngalerij en de tunnelboring van de waterlossing. En volgens de klantenbehoefte, kan de installatie op steunbalk, kruippakje of vrachtwagen worden opgezet. het type van de installatiesas van de kernboring is ideaal gezien geschikt voor exploratie, mijnbouw, waterput en de stapel die gat het boren verrichtingenprojecten voegen waarvoor het gemak van vervoer, de mobiliteit en de compacte afmetingen belangrijk zijn calculeert in.

 

 

 

Contactgegevens
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)