products

De multifunctionele Hydraulische van de de Hoge Machtsmotor van de Kruippakjekraan Evenredige Controle

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE
Modelnummer: CQUY60HD
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Naakt
Levertijd: Voorraad
Betalingscondities: T / T, L / C
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

hydraulische mobiele kraan

,

Hydraulische Vrachtwagenkraan


Productomschrijving

De multifunctionele Hydraulische van de de Hoge Machtsmotor van de Kruippakjekraan Evenredige Controle

 

 

CQUY60HD de kruippakjekraan is multifunctionele kruippakjekraan, die het materiaalinterface toevoegt van de torenboor die op de 55t-kruippakjekraan wordt gebaseerd, niet alleen heeft alle functies van 55t-kruippakjekraan, maar ook kan geïnstalleerd roterend hoofd, boorpijp zijn en ander materiaal dat voor het werk van de stapelmachine wordt gebruikt, het kan wijd in bouw, de bouw van de trafficestichting behalve buiten het buidling, vervoer, havens, energie en watermilieubeschermingssector en andere het opheffen markt worden gebruikt.

 

Gebruikend de bekende binnenlandse motor van de hignmacht, voldoe aan de behoefte aan de sysrenmatic werkomgeving van de hignsterkte.

 

Het platform met de interface van het installatieapparaat, kan geïnstalleerd indepenent roterend hoofd, boorpijp, enz. zijn. het gebruik van machine is varieert. de wijziging is geschikt.

 

De belangrijkste snaarbuis die van boomkader materialen de met hoge weerstand van de staalpijp en geavanceerde het lassen technologie gebruiken, het zal met hoge veiligheidscoëfficiënt en oad bearingf capaciteit.

 

De belangrijkste en auxilary kruk keurt flenswrijving gesloten koppeling goed, en kan geen functie van de weerstands vrije afgevaardigde, die met onzichtbare cluth wordt vergeleken, flenswrijving realiseren die cluth met kleine weerstand, minder hitte, grote versnelling wordt gesloten, en met externe het type van remhuid trommelrem, op elk ogenblik controle en verzonden naar de snelheid en de positie, zijn de remprestaties beter.

 

5 pumesysteem, volledige hydraulische evenredige controle, gidshandvat, piloy pedaal, gemakkelijk om, met het winden micro- functie, werken in werking te stellen uiterst meer nauwgezet.

 

 

 

 

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171