aboutus

Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.
1 2 3 4 5
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: SINOVO
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 20 Million-30 Million
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

 

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Is Internationaal de Handelsco. van Peking SINOVO, Ltd een professionele leverancier van het materiaal van bouwmachines en de bouwoplossingen, bezet op het gebied van bouwmachines, exploratiemateriaal, de invoer en de uitvoerproductagent en bouwregeling het raadplegen, heeft de van de de bouwmachines en exploratie van de wereld de industrieleveranciers gediend.

 

Zodra de vroege jaren '90, hebben de backboneleden van het bedrijf op het gebied van bouwmachines gediend. Na meer dan 20 jaar van ontwikkeling en innovatie, heeft het bedrijf een strategische samenwerkingsalliantie op lange termijn met vele hoogste materiaalfabrikanten in de wereld en beroemde materiaalfabrikanten in China, gevestigd en vele toekenning in van het de techniekmachines en materiaal van China de uitvoerprojecten vele jaren gewonnen.

 

In 2008, voerde het bedrijf strategische integratie uit en vestigde het bedrijf van TEG het Verre Oosten in Singapore om de ontwikkeling van Zuidoostaziatische markt te versterken.

 

In 2010, investeerde het bedrijf in de productie en productiebasis van streek van de de industriedemonstratie van Hebei Xianghe de nieuwe, die een gebied van 67 mu behandelen, met een totale investering van 120 miljoen yuans, belast met R&D en de productie van de machines van de stapeltechniek, het hijsen, de boring van de waterput en geologisch exploratiemateriaal.

 

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Het bedrijfswerkingsgebied van SINOVO wordt hoofdzakelijk geconcentreerd op de machines van de stapelbouw, het hijsen, de boring van de waterput en geologisch exploratiemateriaal, verkoop en de uitvoer van bouwmachines en materiaal, evenals de oplossing van machines en hulpmiddelen. Het heeft handelsbetrekkingen met meer dan 120 landen en gebieden in de wereld opgezet zich, vormen verkoop, de dienstnetwerk en gediversifieerd marketing patroon op vijf continenten.

 

Alle producten hebben ISO9001 verkregen: de certificatie van 2000, Ce-certificatie en GOST certificatie. Onder hen, is de verkoop van het opstapelen van machines het eerste merk in China in de markt van Zuidoost-Azië, en onophoudelijk de uitstekende Chinese leverancier van de Afrikaanse exploratieindustrie geworden. En in Singapore, Doubai, de het ontwerpdiensten van Algiers, om globale technologie te verstrekken en vervangstukken lever de dienst van kwaliteitsnaverkoop.

Idealen en geloven

 

In de loop van de jaren, hangt SINOVO het kernconcept aan „Integriteit, Professionalisme, Waarde en Innovatie“, zich concentreert bij het verstrekken van uitvoerig en hoogstaand bouwmateriaal en de bouwregeling voor de ondernemingen die van de stichtingsbouw over de hele wereld, de „Bouwstijl aanhangen de Toekomstige Stichting“ het ideaal en het geloof van stichting, geeft volledig spel aan het professionele, snelle en geschikte dienstenelement van ons bedrijf, met het kwaliteitsbeleid van „kwaliteit boven alles“, realistisch en ondernemend, en de geest van voortreffelijkheid, kunnen wij heel wat de aankoopkosten van het techniekmateriaal voor klanten besparen, en het lood in de marktconcurrentie nemen.

 

 

 

Geschiedenis

 

Zodra de vroege jaren '90, hebben de backboneleden van SINOVO op het gebied van bouwmachines gediend. Na meer dan 20 jaar van ontwikkeling en innovatie, heeft het bedrijf een strategische samenwerkingsalliantie op lange termijn met vele hoogste materiaalfabrikanten in de wereld en beroemde materiaalfabrikanten in China, gevestigd en vele toekenning in van het de techniekmachines en materiaal van China de uitvoerprojecten vele jaren gewonnen.

 

In 2008, voerde het bedrijf strategische integratie uit en vestigde het bedrijf van TEG het VERRE OOSTEN in Singapore om de ontwikkeling van Zuidoostaziatische markt te versterken.

 

In 2010, investeerde het bedrijf in de productie en productiebasis van streek van de de industriedemonstratie van Hebei Xianghe de nieuwe, die een gebied van 67 mu behandelen, met een totale investering van 120 miljoen yuans, belast met R&D en de productie van de machines van de stapeltechniek, het hijsen, de boring van de waterput en geologisch exploratiemateriaal.

 

Peking Internationale Sinovo & Sinovo-Zware industrieco. Ltd is ISO9001: 2000 verklaarde fabrikant van boringsinstallaties en het opstapelen van installaties. Sinds ons begin, zijn wij geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteits boormateriaal aan globale klanten geweest. Dank aan onze inspanningen in de loop van de jaren, hebben wij een productiebasis vastgelegd die een gebied van 7 bezet, 800 vierkante meters en uitgerust met meer dan 50 stukken van materiaal is. om stijgende markteisen tevreden te stellen, werken wij voortdurend om onze productiecapaciteit te verbeteren. Nu is onze jaarlijkse productie voor de installaties van de kernboring 1, 000 eenheden; de de boringsinstallaties van de waterput is 250 eenheden; en de roterende boringsinstallaties is 120 eenheden. Bovendien dankzij het harde werk van onze professionele ingenieurs, zijn wij bij het front van het gebied van elektronische hydraulische controle en aandrijvingssystemen, die helpen ons boormateriaal in de markt concurrerend houden. Ons bedrijf wordt gevestigd in de Stad van Peking, de hoofdstad van China. Hier hebben wij toegang tot geschikt vervoer, overvloedige arbeidsmiddelen, en geavanceerde technologie. Dit vergemakkelijkt de productie en het verschepen van onze producten en staat ons toe om hen aan lagere prijzen te verstrekken.

 

 

Dienst

Als sinds lang gevestigde fabrikant van de boringsinstallatie in China, doet SINOVO zaken met reputatie en woord van mond. Wij worden gewijd om de klanten perfecte dienst te verlenen. Om klanten veilig te maken voelen in het gebruiken van onze producten, zetten wij een volledig systeem van de naverkoopdienst op, en verstrekken een éénjarige garantie voor onze boringsinstallaties. Tijdens de garantieperiode, verlenen wij het vrije zuiveren, exploitant opleiding en de onderhoudsdienst. Bovendien bieden wij ook vrije vervangstukken aan. Aangezien onze belangrijkste onderdelen uit wereld beroemde bedrijven worden ingevoerd, kunnen onze klanten overzee deze componenten gemakkelijk handhaven.

 

Pre-sale de Dienst


1.  Voor elk product, zullen wij klanten van relevante productinformatie en technische informatie voorzien om de toepasselijkheid van het product te verzekeren.
2. Volgens ons handelscontract, zullen wij boormateriaalproducten op tijd verzenden.
3. Al materiaal moet door strikte inspectie en herhaalde test gaan aan de behoeften van klanten voldoen.
4.  Onze producten kunnen door een derde partij worden geïnspecteerd. Alle installatieproducten zullen volgens klantenvereisten worden verbeterd.
 

De dienst binnen Verkoop


1. Wij zullen concentratie aan het status quo van onze klanten betalen. Wij blijven gewoonlijk met onze klanten in contact en bezoeken van tijd tot tijd hen.
2.  Ten voordele van onze klanten, hebben wij de goederen voorbereid.
3. Onze levertijd is niet lang, ongeveer 10 tot 15 dagen. Wanneer het product volgens de behoeften van klanten moet worden verbeterd, zal de levertijd langer zijn.

 

de naverkoopdienst


1.  Wij verlenen één tot twee weken de dienst en trainingsprogramma's ter plaatse voor onze klanten.
2.  De normale dragende delen zullen kosteloos binnen de garantieperiode worden vervangen.
3.  Voor de schade voorbij het werkingsgebied van onze verantwoordelijkheid, kunnen wij technische raad volgens klantenvereisten geven, nieuwe degenen te herstellen of te vervangen.

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Ons Team

Wij hebben een uitstekend belangrijk team, belast met de productie en de verkoop van bouwmachines en materiaal meer dan 30 jaar. Ervaren buitenlandse handels commercieel team en professioneel naverkoopteam.

 

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Contactgegevens