news

Voordelen van roterende boringsinstallatie in zich het opstapelen in infrastructuurtechniek

December 3, 2021

Voordelen van roterende boringsinstallatie in zich het opstapelen in infrastructuurtechniek

 

 

1. Één machine kan voor veelvoudige doeleinden worden gebruikt

 

In het hoofdbouwproject, wordt de roterende boringsinstallatie gebruikt voor stapel het drijven, wordt de hydraulische transmissie volledig gebruikt, en de modulaire methode van het combinatieontwerp wordt goedgekeurd om één machine met veelvoudige functies te realiseren op voorwaarde dat de belangrijkste machine, om het aanpassingsvermogen van grote bouwmachines aan verschillende bouwmethodes onveranderd blijft verbeteren. Het is een soort materiaal geschikt voor verschillende bouwmethodes. Het kan omhulsel of volledige omhulselboring ook uitvoeren, met de ondergrondse greep van de diafragmamuur voor de ondergrondse bouw van de diafragmamuur worden uitgerust, de muurbouw van de machts hoofd scherpe stapel, en lange spiraalvormige boring verdubbelen, om één machine met veelvoudige functies te bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van roterende boringsinstallatie in zich het opstapelen in infrastructuurtechniek  0

 

2. Het materiaal heeft goede prestaties, hoge graad van automatisering en lage arbeidsintensiteit

 

De roterende boringsinstallatie is een installatie van de kruippakje volledige hydraulische gemotoriseerde boring, die een volledige reeks van hydraulisch systeem goedkeurt, en wat zijn ook uitgerust met computerbesturingssysteem. De selectie van goede componenten kan de algemene levensduur van het materiaal verlengen en zal zijn gebruik niet toe te schrijven aan de schade van één component beïnvloeden. Het materiaal integreert machines, elektriciteit en vloeistof, heeft compacte structuur, flexibele en geschikte verrichting, hoge graad van mechanisatie en automatisering, kan zich alleen in de bouwwerf bewegen, en kan zich een mast bevinden, die geschikt en snel is om de gatenpositie te bewegen en te richten. De telescopische boorpijp wordt goedgekeurd, die arbeidskrachten en tijd voor het toevoegen van boorpijp, minder hulptijd en hoog tijdgebruik redt.

 

 

3. Hoge boringsefficiency

 

De verschillende boorbeetjes kunnen volgens de vormingsvoorwaarden worden gevormd, en snakken boorvat kunnen in samenhangende grondlaag worden gebruikt om de het boren snelheid te verhogen; Voor de laag met grote inhoud van zand en kiezelstenen, kan een kort boorvat met de bescherming van de moddermuur worden gebruikt om het het boren tarief te controleren; Voor vormingen die keien, keien en harde rotsen bevatten, kunnen de lange en korte avegaarbeetjes voor behandeling worden gebruikt. Na het losmaken, vervang het boorvat blijven boor. Vergeleken met conventioneel materiaal, heeft het grote roterende torsie, kan automatisch volgens vormingsvoorwaarden, grote WOB worden aangepast en gemakkelijk te controleren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van roterende boringsinstallatie in zich het opstapelen in infrastructuurtechniek  1

 

4. Hoge stapel die kwaliteit vormen

 

De storing aan de laag is klein, is de modderhuid van de behoudende muur dun, en de gevormde gatenmuur is ruw, wat bevorderlijk is voor het verhogen van de stapel zijwrijving en het verzekeren van de capaciteit van het ontwerplager van de stapelstichting. Er is minder sediment bij de bodem van het gat, dat gemakkelijk is om het gat schoon te maken en de lagercapaciteit van het stapeleind te verbeteren.

 

 

5. Weinig milieuvervuiling

 

De roterende boringsinstallatie is droge of niet doorgevende modderboring, die minder modder vereist. Daarom is de bouwwerf schoon en proper met weinig verontreiniging aan het milieu. Tegelijkertijd, heeft het materiaal kleine trilling en met geringe geluidssterkte.