news

Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel

June 15, 2021

Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel

 

De stapelsnijder, ook als hydraulische stapelbreker wordt bekend, is een nieuw type van stapel brekend materiaal, dat het vernietigen en traditionele het verpletteren methodes die vervangt. Het is een nieuw, snel en efficiënt die vernielingshulpmiddel voor betonconstructie door de kenmerken van betonconstructie zelf wordt uitgevonden te combineren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  0

 

Hoewel het als een ronde hanger kijkt, is zijn energie oneindig

 

De stapelsnijmachine kan druk aan veelvoudige oliecilinders tegelijkertijd verstrekken. De oliecilinder drijft boorstaven langs verschillende radiale richtingen worden verdeeld en drijft het stapellichaam uit tegelijkertijd, enkel als zijn er veelvoudige hamers die tegelijkertijd beginnen die. De concrete stevige kolom met een diameter van één of twee meters, wordt onmiddellijk afgesneden, verlatend slechts de staalbar.

 

De stapelsnijmachine kan aan een verscheidenheid van bouwmachines worden aangesloten, die op graafwerktuigen, kranen, telescopische boom en andere bouwmachines hangen. Het heeft de voordelen van eenvoudige verrichting, kosten met geringe geluidssterkte, lage, en zijn het werk efficiency is dozens tijden meer hoog dan dat van handluchtoogst. Twee exploitanten kunnen 80 stapels in één dag breken, die de arbeidsintensiteit van arbeiders, vooral kunnen verminderen geschikt voor de bouw van de stapelgroep.

 

laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  1

 

1-boor staaf 2 speld 3 hoge drukslang 4 gidsflens 5 hydraulisch T-stuk 6 hydraulische verbinding 7 oliecilinder 8 boogsluiting 9 kleine speld

 

laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  2

 

De stapelsnijmachine kan in ronde stapelsnijmachine en vierkante stapelsnijmachine van de vorm van stapel scherp hoofd worden verdeeld. De vierkante stapelbreker is geschikt voor stapel zijlengte van 300500mm, terwijl de ronde stapelbreker hoogst modulair combinatietype goedkeurt, dat verschillende aantallen modules door de verbinding van de speldschacht kan combineren om stapelhoofden met verschillende diameters af te snijden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  3laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  4

 

De algemene ronde stapelbreker is geschikt voor stapeldiameter van 3002000mm, die aan de brede vereisten van de techniek van de stapelstichting van hoge snelheidsspoorweg, brug, de bouw en andere grote stichtingsbouw kan voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  5laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  6

 

De verrichting van stapelsnijder vereist geen speciale opleiding, „het opheffen → groepering → optekenend → knijpend → uittrekkend → opheffend“, zo eenvoudig.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Stapelsnijder - techniekmachines en materiaal speciaal voor stevige concrete stapel  7

 

In ontwikkelde landen, is de populariteit van stapel brekende machines gelijkaardig aan dat van graafwerktuigen. Behalve dat moeten sommige grote stapels door expanders worden gebroken, meer dan 90% van de stapel brekende verrichtingen zich op dit soort speciale bouwmachines baseren.