news

Voorzorgsmaatregelen voor de verrichting van de stapelbreker

November 19, 2021

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor de verrichting van de stapelbreker  0

1. De exploitant van de stapelbreker moet vertrouwd zijn met de structuur, de prestaties, de verrichtingshoofdzaak en voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid van de machine vóór verrichting. Het speciale personeel zal worden toegewezen om het werk te leiden. De bevelhebber en de exploitant zullen elkaars signalen controleren en zullen nauw vóór het werk samenwerken.

 

2. Het is noodzakelijk zich op het werk van stapel brekende machine concentreren, niet alleen om een duidelijke mening te houden, maar ook rationeel te werken. Het is verboden om na moeheid te werken die, die of stimulansen en drugs drinken nemen. Spreek niet, lach, bestrijd of maak lawaai met onbelangrijk personeel. Het roken van en het eten van voedsel worden niet toegestaan tijdens verrichting.

 

3. Als de stapelbreker met een hydraulische post uitgerust is, moet de machtslijn veilig en betrouwbaar zijn, en het is strikt belemmerd om zonder toestemming te trekken. De prestaties van het materiaal moeten zorgvuldig worden gecontroleerd v3o3or gebruik om ervoor te zorgen dat alle delen in goede staat zijn.

 

4. De module van de stapelbreker moet door een regelmatige fabrikant, vanaf inflammables en explosieven worden verstrekt.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor de verrichting van de stapelbreker  1

5. Wanneer het vervangen van een nieuwe module van de stapelbreker tijdens het werk, moet de voeding van de hydraulische post worden uitgezet.

 

6. Verblijf strikt door de relevante onderhoudsverordeningen van stapel brekende machine, en handhaaf zorgvuldig de machine op alle niveaus om ervoor te zorgen dat de machine altijd in goede staat is. Het zou correct moeten redelijk worden gebruikt en worden in werking gesteld.

 

7. In het geval van stroomuitval, rust of het verlaten van de werkplaats, zal de voeding onmiddellijk worden afgesneden.

 

8. In het geval van abnormaal geluid van stapelbreker, houd op werkend onmiddellijk en controle; De voeding moet worden afgesneden alvorens of vervangend toebehoren te herstellen.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen voor de verrichting van de stapelbreker  2

9. De draai van de voeding na bouw, en maakt het materiaal en de omringende plaatsen schoon.

 

10. Als de stapelbreker lange tijd wordt tegengehouden, zal het in het pakhuis worden opgeslagen en zal beschermd worden tegen vochtigheid.