products

470kN hydraulische Stapelsnijder

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: SPF400C
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: Op voorraad
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde informatie
Kleur: Geel De maximumdruk van de boorstaaf: 470kN
Maximumslag van hydraulische cilinder: 135mm Maximumdruk van hydraulische cilinder: 31.5Mpa
Maximumstroom van enige cilinder: 20L/min Snijd het aantal van pile/8h: 160
Hoog licht:

470kN hydraulische Stapelsnijder

,

Hydraulische Concrete Stapelbreker


Productomschrijving

Volledig Hydraulische Breker SPF400C voor Stapeldiameter 200300mm

 

De het leiden hydraulische stapelbreker met vijf gepatenteerde technologieën en regelbare ketting, het is het meest efficiënte materiaal om de stichtingsvouwen te breken. wegens het modulaire ontwerp kan de stapelbreker voor het breken van verschillende grootte van stapels worden gebruikt. Uitgerust met de kettingen. het kan met verschillend materiaal werken om stapels te breken.


De hydraulische de stapelbreker van SPF400C heeft de volgende eigenschappen: gemakkelijke verrichting, hoog rendement, lage kosten, minder lawaai, meer safty en steadibility. Het legt geen effectkracht aan het ouderlichaam van de stapel en geen invloed op de lagercapaciteit van op de stapel, en verkort zeer de bouwperiode. Het is toepasselijk voor de stapel-groep werken en door de bouwafdeling en supervisiondepartment sterk geadviseerd.

 

1.Environment-vriendschappelijk: Zijn volledige hydraulische aandrijving veroorzaakt klein lawaai tijdens verrichting en geen invloed op de omringende milieu's.
2. Goedkoop: Het besturingssysteem is gemakkelijk en geschikt. Minder werkende arbeiders moeten kosten voor arbeid en machinesonderhoud tijdens bouw besparen.
3. Multifunctioneel: De modulegeneralisatie wordt gerealiseerd met onze vierkante de stapelmachine van SPF400C. Het kan voor zowel cirkelstapels als vierkante stapels worden gebruikt door de modulecombinatie te veranderen.
4. Klein volume: Het is licht voor geschikt vervoer.
5. Veiligheid: De contact-vrije verrichting wordt toegelaten en het kan beapplied voor bouw op complexe landvorm.
6. Universeel bezit: Het kan door diverse krachtbronnen worden gedreven en is compatibel met graafwerktuigen of hydraulisch systeem volgens de bouwwervenvoorwaarden. Het is flexibel om veelvoudige bouwmachines aan universele en economische prestaties aan te sluiten. De telescopische slinger opheffende kettingen voldoen aan de vereisten van diverse landforms.
7. Lange levensduur: Het wordt gemaakt van militair materiaal door prima leveranciers met betrouwbare kwaliteit, die zijn levensduur uitbreiden.
8. Gemak: Het is klein voor vervoer. De vervangbare en veranderlijke modulecombinatie maakt zijn toepasselijk voor stapels met diverse diameters. De modules kunnen gemakkelijk en gemakshalve worden geassembleerd en worden gedemonteerd.

470kN hydraulische Stapelsnijder 0

 

Verrichtingsstappen (ben op alle Stapelbrekers) van toepassing
1. Volgens stapeldiameter, met betrekking tot bouw verbinden de verwijzingsparameters die aan het aantal modules beantwoorden, direct de brekers met het het werkplatform met een snelle koppeling;
2. Het werkende platform kan graafwerktuig, opheffend apparaat zijn en de combinatie van de hydraulische pomppost, het opheffende apparaat kan vrachtwagenkraan, kruippakjekranen, enz. zijn;
3. Verplaats de stapelbreker naar de werkende stapel hoofdsectie;
4. Pas de stapelbreker aan de geschikte hoogte (gelieve te verwijzen naar de lijst van de bouwparameter wanneer het verpletteren van de stapel, anders kan de ketting worden gebroken) aan, en klem de te snijden stapelpositie vast;
5. Pas de het systeemdruk van het graafwerktuig volgens de concrete sterkte aan, en zet de cilinder onder druk tot de concrete stapel onder hoge druk breekt;
6. Nadat de stapel wordt verpletterd, hijs het concrete blok;
7. Verplaats de verpletterde stapel in de aangewezen positie.

 

Specificatie

Model SPF400C
Waaier van stapeldiameter (mm) 200300mm
De maximumdruk van de Boorstaaf 470kN
Maximumslag van hydraulische cilinder 135mm
Maximumdruk van hydraulische cilinder 31.5MPa
Maximumstroom van enige cilinder 20L/min
Snijd het aantal van pile/8h 160
Hoogte voor scherpe stapel elke keer

≦300 mm

Het steunen van het het graven machinetonnage (graafwerktuig)

≧7 t

 

 

 

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171