Thuis ProductenHydraulische Stapelbreker

Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum

Certificaat
Van goede kwaliteit Kernboren Rig voor verkoop
Van goede kwaliteit Kernboren Rig voor verkoop
De eenvoudige operation.reduce-kosten, onze arbeiders houden xyt-2B zeer Borings van installatie. sinovo van Peking is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— De burgerlijke Werken die Enginee raadplegen

Hello, ben ik Mok-clarancevorm Singapore, kochten wij roterende de boringsinstallatie van TR138D van sinovo van Peking. beste quanlity, laagste prijs, hartelijk dank!

—— TEG HET VERRE OOSTEN LTD

Snel onderzoek whatsapp 008613801057171

—— Snel onderzoek whatsapp

Hallo, is dit Hotak van Afghanistan. Wij kochten de boringsinstallatie sin300-II van de waterput van SINOVO. Nu is het het derde jaar. Onze machine loopt zeer goed.

—— Hotak

Wij gaven opdracht tot sommige TOEBEHOREN VOOR BORINGSinstallatie, en de kwaliteit is de zeer goede, leverings snelle en goede dienst.

—— AYED

Wij gaven opdracht Installatie van de één eenheidstr200d tot de Roterende Boring dit jaar, het sinovobedrijf op voorwaarde dat de zeer goede dienst en een snelle levering time.we zo satisfyingly zijn

—— PT

Ik ben online Chatten Nu

Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum

China Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum leverancier
Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum leverancier Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum leverancier

Grote Afbeelding :  Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: SPF400C

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: op voorraad
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Geel De maximumdruk van de boorstaaf: 470kN
Maximumslag van hydraulische cilinder: 135 mm Maximumdruk van hydraulische cilinder: 31.5MPa
Maximumstroom van enige cilinder: 20L/min Snijd het aantal van pile/8h: 160

Volledig Hydraulische Breker SPF400C voor Stapeldiameter 200300mm

 

De het leiden hydraulische stapelbreker met vijf gepatenteerde technologieën en regelbare ketting, het is het meest efficiënte materiaal om de stichtingsvouwen te breken. wegens het modulaire ontwerp kan de stapelbreker voor het breken van verschillende grootte van stapels worden gebruikt. Uitgerust met de kettingen. het kan met verschillend materiaal werken om stapels te breken.


De hydraulische de stapelbreker van SPF400C heeft de volgende eigenschappen: gemakkelijke verrichting, hoog rendement, lage kosten, minder lawaai, meer safty en steadibility. Het legt geen effectkracht aan het ouderlichaam van de stapel en geen invloed op de lagercapaciteit van op de stapel, en verkort zeer de bouwperiode. Het is toepasselijk voor de stapel-groep werken en door de bouwafdeling en supervisiondepartment sterk geadviseerd.

 

1.Environment-vriendschappelijk: Zijn volledige hydraulische aandrijving veroorzaakt klein lawaai tijdens verrichting en geen invloed op de omringende milieu's.
2. Goedkoop: Het besturingssysteem is gemakkelijk en geschikt. Minder werkende arbeiders moeten kosten voor arbeid en machinesonderhoud tijdens bouw besparen.
3. Multifunctioneel: De modulegeneralisatie wordt gerealiseerd met onze vierkante de stapelmachine van SPF400C. Het kan voor zowel cirkelstapels als vierkante stapels worden gebruikt door de modulecombinatie te veranderen.
4. Klein volume: Het is licht voor geschikt vervoer.
5. Veiligheid: De contact-vrije verrichting wordt toegelaten en het kan beapplied voor bouw op complexe landvorm.
6. Universeel bezit: Het kan door diverse krachtbronnen worden gedreven en is compatibel met graafwerktuigen of hydraulisch systeem volgens de bouwwervenvoorwaarden. Het is flexibel om veelvoudige bouwmachines aan universele en economische prestaties aan te sluiten. De telescopische slinger opheffende kettingen voldoen aan de vereisten van diverse landforms.
7. Lange levensduur: Het wordt gemaakt van militair materiaal door prima leveranciers met betrouwbare kwaliteit, die zijn levensduur uitbreidt.
8. Gemak: Het is klein voor vervoer. De vervangbare en veranderlijke modulecombinatie maakt zijn toepasselijk voor stapels met diverse diameters. De modules kunnen gemakkelijk en gemakshalve worden geassembleerd en worden gedemonteerd.

Gele Hydraulische Stapelsnijder, de Concrete Druk van de de Boorstaaf van de Stapelbreker 470kN Maximum

 

Verrichtingsstappen (ben op alle Stapelbrekers) van toepassing
1. Volgens stapeldiameter, met betrekking tot bouw verbinden de verwijzingsparameters die aan het aantal modules beantwoorden, direct de brekers met het het werkplatform met een snelle koppeling;
2. Het werkende platform kan graafwerktuig, opheffend apparaat zijn en de combinatie van de hydraulische pomppost, het opheffende apparaat kan vrachtwagenkraan, kruippakjekranen, enz. zijn;
3. Verplaats de stapelbreker naar de werkende stapel hoofdsectie;
4. Pas de stapelbreker aan de geschikte hoogte (gelieve te verwijzen naar de lijst van de bouwparameter wanneer het verpletteren van de stapel, anders kan de ketting worden gebroken) aan, en klem de te snijden stapelpositie vast;
5. Pas de het systeemdruk van het graafwerktuig volgens de concrete sterkte aan, en zet de cilinder onder druk tot de concrete stapel onder hoge druk breekt;
6. Nadat de stapel wordt verpletterd, hijs het concrete blok;
7. Verplaats de verpletterde stapel in de aangewezen positie.

 

Specificatie

Model SPF400C
Waaier van stapeldiameter (mm) 200300mm
De maximumdruk van de Boorstaaf 470kN
Maximumslag van hydraulische cilinder 135mm
Maximumdruk van hydraulische cilinder 31.5MPa
Maximumstroom van enige cilinder 20L/min
Snijd het aantal van pile/8h 160
Hoogte voor scherpe stapel elke keer

≦300 mm

Het steunen van het het graven machinetonnage (graafwerktuig)

≧7 t

 

 

 

Contactgegevens
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)