products

1000m Boor de Boringsinstallatie van Diepte Hydraulische Waterwell

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/ISO/SGS
Modelnummer: SNR1600
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 7-10 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 reeks per maand
Gedetailleerde informatie
model: SNR1600 Maximum het boren diepte: 1600m
Boordiameter: 1051000mm Luchtdruk: 1.65-8Mpa
Staaflengte: 4.5m Staafdiameter: 127mm
Gewicht: 30T Het boren methode: Het hoogste aandrijving hydraulische roterend en duwen, hamer of modderboring
Hoog licht:

Hydraulische Waterwell-Boringsinstallatie

,

1000m de Boringsinstallatie van Dieptewaterwell


Productomschrijving

1000m de Boormachine van de de Putboring van het Dieptewater voor Boringsputten

 

Wij zijn een gespecialiseerde van de de boringsinstallatie van de waterput fabrikant en een leverancier in China. Onze SNR-installatie van de de putboring van het reekswater opgezet op vrachtwagen of aanhangwagen gebruikt luchtcirculatie, modder of schuimsysteem, dat met roterende tri-cone wordt uitgerust en verslaat de gatenhamer. Het is hoogst efficiënt in vele geologische omstandigheden, zoals klei, zandige grondlaag, basis enz. om aan alle waterput het boren vereisten te voldoen kan onze de boringsinstallatie van de waterput met vele facultatieve toebehoren zoals lijnsmeermiddel, de lader van de hoedenbar, diverse modderpompen, luchtcompressoren worden gepast, en meer.

 

 

Basisinformatie:

 

De volledige hydraulische multifunctionele de boorinstallatie van de waterput, de hoofdzakelijk het boren methode is het modderige wiel roterende driling, en DTH-de Hamerboor is een helper, kan aan de het boren vereisten van het verschillende geologische voorwaarden driling en andere verticale gaten voldoen. Het wordt wijd gebruikt in techniekbouw voor boringsputten, controleputten en grond-bronwarmtepompairconditioningstoestel, en in gat het vernietigen, het vastbouten en ankerkabel, enz. ook toegepast.


De installatie kan op de behoeften van gebruikers worden gebaseerd, om op vrachtwagen-gebaseerd te verstrekken, aanhangwagen-stijl, kruippakje drie verschillende vormen. De boringsmachine wordt aangedreven door een dieselmotor, en het roterende machtshoofd is samengesteld uit een motor met lage snelheid en hoog-torsie en een toestelreductiemiddel, dat wordt gebruikt om het mechanisme van de motorketting vooruit te gaan. Roterend en aandrijving zijn hydraulische proefcontrole om stepless snelheidsregelgeving, duw voorwaartse gebruikte two-speed aanpassing te bereiken. Boringsmachine het leegmaken de staaf, het boren voertuig het nivelleren, wordt het hijsen en andere hulpacties gecontroleerd door de hydraulische, redelijke installatielay-out, gemakkelijk te werken en het onderhoud, is het ideale boormateriaal.

 

 

 

Hoofdlijnen en voordelen:

 

1. Het hydraulische roterende hoofd en de onderbreking klemmen in-uit apparaat, geavanceerd motorketting het voeden systeem vast, en de hydraulische aangepaste kruk is redelijk.

2. De installatie kan of opgezet kruippakje, aanhangwagen of vrachtwagen zijn.

3. Deze installatie kan door het boren twee methode in reeks worden gebruikt die laag en de voorwaarde van de laaggrond behandelen.

4. Het hydraulische systeem is uitgerust met afzonderlijke luchtgekoelde hydraulische oliekoeler, kan ook waterkoeler als cliënt installeren facultatief om het hydraulisch systeemwerk onophoudelijk en efficiënt op de weersomstandigheden op hoge temperatuur in verschillende gebieden te verzekeren.

5. Gemakshalve uitgerust met luchtcompressor en DTH-hamer, kan het om het gat in de voorwaarde van de rotsgrond te boren door lucht het boren methode worden gebruikt.

6. Vier hydraulische steunhefbomen kunnen niveaulandingsgestel de het boren nauwkeurigheid snel verzekeren. De uitbreiding van de steunhefboom als facultatief kan gemakkelijk zijn om de installatie te maken op vrachtwagen laden en leegmaken Self-loading alleen, die sparen meer vervoerskosten.

7. Reizend naar gevolgde gemotoriseerde structuur, de facultatieve zware vrachtwagen van 6*6 of van 8*4 naar autotype die goed driling.

8. Vastgestelde behandelende laag, laag twee soorten methode in één bouw dril.

 

 

Technische Parameter:

 

Punt Eenheid SNR1600 SNR1600L SNR1600S
Maximum het boren diepte m 1600 1600 1600
Boordiameter mm 105-1000 105-1000 105-1000
Luchtdruk Mpa 1.65-8 1.65-8 1.65-8
Luchtconsumptie m3/min 16-120 16-120 16-120
Staaflengte m 4.5 6 6
Staafdiameter mm 127 127 127
Hoofdschachtdruk T 16 13 13
Het opheffen kracht T 81 81 81
Snelle het opheffen snelheid m/min 23 23 23
Snelle het door:sturen snelheid m/min 37 44 44
Maximum roterende torsie N.m 24500 24500 24500
Maximum roterende snelheid r/min 90 90 90
Grote secundaire kruk het opheffen kracht T 2.5/4 (Facultatief) 2.5/4 (Facultatief) -
Kleine secundaire kruk het opheffen kracht T 1.5 1.5 1.5
Hefbomenslag m 1.7 1.7 1.7
Boringsefficiency m/h 10-35 10-35 10-35
Bewegende snelheid Km/h 3 3 3
Bergopwaartse hoek ° 21 21 21
Gewicht van de installatie T 30 32 30
Afmeting m 8.6*2.6*3.5 10*2.6*3.5 8.6*2.6*3.5
Arbeidsvoorwaarde Unconsolidated vorming en Basis
Het boren methode Het hoogste aandrijving hydraulische roterend en duwen, hamer of modderboring
Geschikte hamer De middelgrote en hoge reeks van de luchtdruk
Facultatieve toebehoren Modderpomp, Gentrifugal-pomp, Generator, Schuimpomp

 

1000m Boor de Boringsinstallatie van Diepte Hydraulische Waterwell 0

Facultatief
Installatieverrichting door vrachtwagen of aanhangwagen of kruippakje Mastuitbreiding Doorbraakcilinder Luchtcompressor
Centrifugaalpomp Modderpomp Waterpomp Schuimpomp
RC pomp Schroefpomp De doos van de boorpijp Het wapen van de pijplader
Openingsklem De uitbreiding van de steunhefboom    

 

 

Garantie en het Opdragen:


6 maanden van verzending. De garantie behandelt hoofddelen en componenten. De garantie behandelt voor consumptie geschikt en het dragen van delen niet zoals: oliën, brandstoffen, pakkingen, lampen, kabels, zekeringen en boringshulpmiddelen. Door onze ingenieur bij uw jobsite voor maximum 7 dagen zonodig. Who zal het materiaal samen met uw personeel en opdragen zal uw personeel in de verrichting en opleiden oprichten en het behoud van het het de vergunningen, logies en vervoer van de materiaalbankschroef moet door u worden verstrekt. 

 

Als sinds lang gevestigde fabrikant van de boringsinstallatie in China, doen wij SINOVO-groep zaken met reputatie en woord van mond. Wij worden gewijd om de klanten perfecte dienst te verlenen. Om klanten veilig te maken voelen in het gebruiken van onze producten, zetten wij een volledig systeem van de naverkoopdienst op, en verstrekken een éénjarige garantie voor onze boringsinstallaties. Tijdens de garantieperiode, verlenen wij het vrije zuiveren, exploitant opleiding en de onderhoudsdienst. Bovendien bieden wij ook vrije vervangstukken aan. Aangezien onze belangrijkste onderdelen uit wereld beroemde bedrijven worden ingevoerd, kunnen onze klanten overzee deze componenten gemakkelijk handhaven.

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171