products

Kegel Desander van de Sinovobr de Ernstige Cycloon voor het Opstapelen van Stichting

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: Ernstige BR
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Internationaal het Gevalpakket van het de Uitvoerkarton
Levertijd: 7-10 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 50 reeksen per maand
Gedetailleerde informatie
Naam: Desandermachine Model: Ernstige BR
Het werk vermogen: 50-500m3/h Besnoeiingspunt: 60μm
Scheidingscapaciteit: 10-160t/h Merk: SINOVO
Hoog licht:

Ce desander

,

het opstapelen van stichting desander

,

desander voor het opstapelen van stichting


Productomschrijving

Kegel Desander van de Sinovobr de Ernstige Cycloon voor het Opstapelen van Stichting

 

 

Een desander is een stuk van het materiaal van de boringsinstallatie wordt ontworpen om zand van de boringsvloeistof te scheiden die. De schurende vaste lichamen die niet door schudbekers kunnen worden verwijderd kunnen door het worden verwijderd. Desander is geïnstalleerd vóór maar na schudbekers en ontgasser.

 

Wij zijn een een desanderfabrikant en leverancier in China. Onze BR-reeks wordt desander hoofdzakelijk gebruikt voor het verduidelijken modder in omloopgat. BR-reeks desander Toepassingen: De hydromacht, burgerlijke bouwkunde, die stichtings D-Muur, Greep opstapelen, leidt & keert omloopgaten om die ook zich in TBM-dunne modder recyclingsbehandeling opstapelen en worden gebruikt. Het kan bouwskosten verminderen, milieuvervuiling verminderen en efficiency verhogen. Het is één van de benodigde apparatuur voor stichtingsbouw.

 

 

Productvoordeel


1.The-het hergebruik van dunne modder is bevorderlijk voor het bewaren van de dunne modder die materialen maken en de bouwskosten drukken.
2.The de gesloten omloopwijze van dunne modder en het lage vochtgehalte van slakken zijn voordelig om milieuvervuiling te verminderen.
3.The de efficiënte scheiding van deeltje is voordelig aan de verbetering die van porie efficiency maken
4.The de volledige reiniging van dunne modder is bevorderlijk voor het controleren van de prestaties van dunne modder, het verminderen van het plakken en het verbeteren van de kwaliteit van porie het maken

Om samen te vatten, BR-is de reeks desander bevorderlijk voor de bouw van relevante projecten met hoogte - kwaliteit, efficiency, economie en beschaving.


 

Hoofdlijnen

1.The het eenvoudige verrichtings trillende scherm heeft laag mislukkingstarief en is gemakkelijk te installeren, te gebruiken en te handhaven.
2.The het geavanceerde lineaire trillende scherm maakt de onderzochte slakken een goed dehydratieeffect hebben.
3.The het trillende scherm heeft hoog rendement en kan voor boring van diverse boringsinstallatie in verschillende laag worden gebruikt.
4.The het lawaai van het trillende scherm is laag, wat de werkomgeving kan verbeteren.
5. De regelbare middelpuntvliedende kracht, de hoek van de het schermoppervlakte en de grootte van het het schermgat maken tot het levensonderhoud goed onderzoekseffect in allerlei lagen.

6. De slijtvaste centrifugaaldunne modderpomp wordt gekenmerkt door geavanceerde structuur, hoge universaliteit, betrouwbare verrichting en geschikte installatie, demontage en onderhoud; de dikke slijtage-dragende delen en de zware steun maken het voor vervoer op lange termijn van sterke schuring en hoge concentratiedunne modder geschikt.

7. De hydrocycloon met geavanceerde structuurparameters heeft uitstekende scheidingsindex van dunne modder. Het materiaal is slijtvast, corrosiebestendig en licht, zodat het gemakkelijk, duurzaam en economisch is te werken en aan te passen. Het is geschikt voor onderhouds vrij gebruik op lange termijn onder strenge arbeidsvoorwaarden.

8. Het nieuwe automatisch saldoapparaat van vloeibaar niveau kan niet alleen het vloeibare niveau van de stal van de opslagtank houden, maar ook de herhaalde behandeling van dunne modder realiseren en verder de reinigingskwaliteit verbeteren.
9. Het materiaal heeft de voordelen van grote capaciteit van dunne modderbehandeling, hoog rendement van zandverwijdering en hoge precisie van scheiding.

 
 
Leveringscapaciteit
Leveringscapaciteit:
30 Reeks/Reeksen per Maand
 
Verpakking & Levering
Verpakkingsdetails
Internationaal het Gevalpakket van het de Uitvoerkarton.
Haven
Om het even welke haven van China
Levertijd:
Hoeveelheid (Reeksen) 1 - 1 >1
Est. Tijd (dagen) 15 Om worden onderhandeld
Kegel Desander van de Sinovobr de Ernstige Cycloon voor het Opstapelen van Stichting 0Kegel Desander van de Sinovobr de Ernstige Cycloon voor het Opstapelen van Stichting 1Kegel Desander van de Sinovobr de Ernstige Cycloon voor het Opstapelen van Stichting 2

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171