Thuis ProductenGeologische boorplatform

Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst

Certificaat
Van goede kwaliteit Kernboren Rig voor verkoop
Van goede kwaliteit Kernboren Rig voor verkoop
De eenvoudige operation.reduce-kosten, onze arbeiders houden xyt-2B zeer Borings van installatie. sinovo van Peking is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— De burgerlijke Werken die Enginee raadplegen

Hello, ben ik Mok-clarancevorm Singapore, kochten wij roterende de boringsinstallatie van TR138D van sinovo van Peking. beste quanlity, laagste prijs, hartelijk dank!

—— TEG HET VERRE OOSTEN LTD

Snel onderzoek whatsapp 008613801057171

—— Snel onderzoek whatsapp

Hallo, is dit Hotak van Afghanistan. Wij kochten de boringsinstallatie sin300-II van de waterput van SINOVO. Nu is het het derde jaar. Onze machine loopt zeer goed.

—— Hotak

Wij gaven opdracht tot sommige TOEBEHOREN VOOR BORINGSinstallatie, en de kwaliteit is de zeer goede, leverings snelle en goede dienst.

—— AYED

Wij gaven opdracht Installatie van de één eenheidstr200d tot de Roterende Boring dit jaar, het sinovobedrijf op voorwaarde dat de zeer goede dienst en een snelle levering time.we zo satisfyingly zijn

—— PT

Ik ben online Chatten Nu

Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst

China Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier
Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst leverancier

Grote Afbeelding :  Geologische Draagbare Boorinstallatie die met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: accessoires geologische boren boren tuig

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: T/T & L/C
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

Geologische Draagbare die Boorinstallatie met het Boren van Toebehoren wordt samengeperst

 

 

 

Wij produceren ook de hulpmiddelen van de luchtboring en de boringshulpmiddelen van de modderpomp, naast geologische boringsinstallaties. Onze hulpmiddelen van de luchtboring omvatten DTH-hamers en hamerhoofden. De luchtboring is een techniek die samengeperste lucht in plaats van water en modderomloop gebruikt om boorbeetjes te koelen, boorknipsels te verwijderen, en muur goed te beschermen. De onuitputtelijke lucht en de gemakkelijke voorbereiding van gas-liquid mengsel vergemakkelijken zeer het gebruik van boringsinstallaties in droge, koude plaatsen en drukken effectief waterkosten.
 

Onze de boringshulpmiddelen van de modderpomp omvatten tricone tandbeetjes, drie vleugelbeetjes, slotadapters, tricone beetjes, boringsstaven, en boringsbeetjes enz. Zij worden zorgvuldig vervaardigd om de stabiliteit van boringsinstallaties te verzekeren.

 

Contactgegevens
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)