products

Het materiaaltg35 Lage Bedrijfskosten van de diafragmamuur met SGS/van Ce ISO GOST Certificaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: TG35
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiation
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 reeks per maand
Gedetailleerde informatie
model: TG35 Breedte van geul: 6001200mm
Diepte van geul: 60m Max. trekkrachtkracht: 350KN
Motormacht: 213kw De breedte van de spoorschoen: 30004300mm
Systeemdruk: 35MPa muurdikte: 0.61.0m
Specificatie: Ce, ISO, RoHS, SGS, GOST TOEPASSINGSGEBIED: Het materiaal kan in diepe kelderverdieping, ondergronds parkeerterrein, ondergrondse straat, metro,
Hoog licht:

Bouwmachines

,

zwaar bouwmateriaal


Productomschrijving

 

Van het het materiaaltg35 Systeem van de diafragmamuur de druk 35Mpa

 

Basisinformatie:

Over het algemeen er zijn twee types van de greep van de diafragmamuur, die de mechanische greep van de diafragmamuur en de hydraulische greep van de diafragmamuur zijn.

Onze grepen van de diafragmamuur zijn een soort de hydraulische greep van de diafragmamuur. De diafragmamuren zijn ondergrondse structurele elementen die hoofdzakelijk voor behoudsystemen en permanente stichtingsmuren worden gebruikt. Onze TG-de muurgrepen van het reeks hydraulische diafragma zijn ideaal voor kuil het strutting, dam anti-lekkage, uitgravingssteun, dokkistdam en stichtingselement, en zijn ook geschikt voor de bouw van vierkante stapels. Het is één van de meest efficiënte en veelzijdige bouwmachines op de markt.

Als resultaat van hun ontwijfelbare sterkte, eenvoud en lage bedrijfskosten, worden onze TG-reekskabel in werking gestelde grepen voor diafragmamuren wijd gebruikt in de bouw van stichtingen en geulen. De rechthoekige of halfronde kaken met hun relatieve gidsen zijn verwisselbaar op het daadwerkelijke greeplichaam. Het leegmaken wordt gedaan door het uit greeplichaamsgewicht voordeel te halen. Wanneer vrijgegeven door de kabel, daalt de greep met aanzienlijke kracht, waarbij unloadmaterials wordt geholpen van de kaken.

 

Technische parameters:

 

 

Euro Normen

U.S normen

Breedte van geul

6001200mm

2447in

Diepte van geul

60m

197ft

Max. trekkrachtkracht

350kN

78683 lbf

Volume van greep bucker

0.8-1.7 m ³

0.8-1.7 m ³

Landingsgestelmodel

CAT336D

CAT336D

Motormacht

213KW

286HP

Trekkrachtkracht van hoofdkruk (de eerste laag)

180KN

40466lbf

Verlengbaar landingsgestel (mm)

800mm

32 binnen

De breedte van de spoorschoen

30004300mm

118170in

Systeemdruk

35Mpa

5076psi


 

Voordelen:

 

1. Kleine trilling en met geringe geluidssterkte tijdens bouw, die voor stedelijke bouw zeer geschikt is.
2. De starheid van de muur is groot. Wanneer het in de uitgraving van stichtingskuil wordt gebruikt, kan het heel wat aardedruk dragen, en de stichtingsregeling of het instortingsongeval zijn zeldzaam. Het is een onontbeerlijke behoudende structuur in de diepe ondersteunende techniek van de stichtingskuil geworden.
3. Goede ondoordringbaarheid. wegens de verbetering van muur gezamenlijke vorm en bouwmethode, is de diafragmamuur bijna ondoordringbaar.
4. Het kan aan de bouw dicht zijn. Wegens deze voordelen, kunnen wij diafragmamuur dicht bij het originele gebouw bouwen.
5. Het kan voor omgekeerde bouw worden gebruikt. De diafragmamuur heeft grote starheid en is gemakkelijk om ingebedde delen te installeren, zodat is het geschikt voor omgekeerde bouw.
6. Geschikt voor diverse stichtingsvoorwaarden. De diafragmamuur kan in een brede waaier van stichting, van zacht alluvium aan middelgrote harde laag, dichte grintlaag, allerlei zachte rots en harde rots, enz. worden gebruikt.
7. Het kan als stijve stichting worden gebruikt. Momenteel, wordt de diafragmamuur niet meer eenvoudig gebruikt als anti-lekkage en waterdichte muur of behoudende muur van diepe stichtingskuil, maar more and more diafragmamuur wordt gebruikt in plaats van stapelstichting, caisson of caissonstichting om grotere lading te dragen.
8. Met minder landberoep, kunnen de beperkte grond en de ruimte binnen de de bouw rode lijn volledig worden gebruikt om volledig spel aan de investeringsvoordelen te geven.
9. Hoog rendement, korte bouwperiode, betrouwbare kwaliteit en hoog economisch voordeel.

 

Het materiaaltg35 Lage Bedrijfskosten van de diafragmamuur met SGS/van Ce ISO GOST Certificaat 0

 

 

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171