products

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: GOOI - 5D
Min. bestelaantal: 1
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 30 reeksen per maand
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

Core boren apparatuur

,

boren


Productomschrijving

 

GOOI - 5D richtingdiamond core drilling rig utilizes Met geringe geluidssterkte

 

Schuw-5D de boor van de diamantkern gebruikt een vooruitgangslading die het controlesysteem binnen het hydraulisch systeem is ontdekken, dat momenteel door de belangrijkste internationale producenten wordt goedgekeurd. De installatie kenmerkt kwaliteits pedrail sporen die de installatie van sterke het beklimmen mogelijkheden voorziet die het is mogelijkheden zelfs in het taaiste terrein verbetert.

 

Deze boringsinstallatie is geschikt voor de volgende het boren toepassingen;

 • De boring van de diamantkern
 • Richtingboring
 • Het omgekeerde omloop ononderbroken uitboren
 • Roterende percussie
 • Geo-technologie
 • Het water bores
 • Anchorage

 

Producteigenschappen:

 1. De installatie biedt een vlotte hydraulische transmissie aan, die op niveaus met geringe geluidssterkte werken. Terwijl het verstrekken is het gemak aan de verrichting arbeidsbesparing en concentreert zich bij het bevorderen van het werkveiligheid op plaats.
 2. Het gehele hydraulische systeem van de boor is het goedgekeurde internationale geavanceerde systeem van de ladings gevoelige controle, efficiënt en sumptuary, hoofd hydraulische elementen zijn allen het originele ingevoerde, stabiele gebruiken en betrouwbaarheid.
 3. De predrailreeks heeft hoge drijfkracht en krachtige het beklimmen capaciteit.
 4. Het omwentelingshoofd is stap-minder snelheidstransmissie, belde het aanbieden van breed van snelheden en die de torsie (uo aan 3 snelheden), het omwentelingshoofd kan kant zijn via hydraulische rammen voor toegevoegde gemak en efficiency vooral tijdens staafreizen wordt gerekt.
 5. De hydraulische klemkaken en de voetklemmen bieden een snelle die het vastklemmen actie aan, betrouwbaar wordt ontworpen om te zijn, neutraal. De voetklemmen worden ontworpen om diverse verschillende die boorstaaf aan te passen via het gebruik van de verschillende kaken van de groottemisstap wordt gerangschikt.
 6. De voerslag bij 3.5meters, vermindert verrichtingstijd, verbetert boringsefficiency en vermindert de stagnaties van de binnenbandkern.
 7. Kenmerkt de Braden hoofdkruk (de V.S.) stepless de snelheidstransmissies van s van Rexroth. De enige capaciteit van het kabelhijstoestel tot 8,1 ton. De telefoonlijnkruk is ook uitgerust met een stepless snelheidstransmissie, die een brede snelheidswaaier aanbieden.

De installatie profiteert van een lange mast, die toestaat voor de exploitant om staven bij maximaal 6m te trekken lengten, die staafreizen efficiënter maken sneller en.

 1. De mast zou kunnen worden gevouwen om de vervoergrootte te verminderen en het burgerlijke wegvervoer te vervullen statuse. De boringsinstallatie zou in container kunnen worden vervoerd.
 2. Uitgerust met alle essentiële gaues met inbegrip van:
 • Omwentelingssnelheid
 • Voerdruk
 • Ampèremeter
 • Voltmeter
 • Hoofdpomp/torsiemaat
 • De maat van de waterdruk

Het toelaten van de boor om op de volledige verrichting van de boorinstallatie bij een eenvoudige blik toezicht te houden.

 

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte 0

 

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte 1

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171