Thuis ProductenKernboren Rig

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte

Certificaat
Van goede kwaliteit Waterput boorplatform voor verkoop
Van goede kwaliteit Waterput boorplatform voor verkoop
De eenvoudige operation.reduce-kosten, onze arbeiders houden xyt-2B zeer Borings van installatie. sinovo van Peking is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— De burgerlijke Werken die Enginee raadplegen

Hello, ben ik Mok-clarancevorm Singapore, kochten wij roterende de boringsinstallatie van TR138D van sinovo van Peking. beste quanlity, laagste prijs, hartelijk dank!

—— TEG HET VERRE OOSTEN LTD

Snel onderzoek whatsapp 008613801057171

—— Snel onderzoek whatsapp

Hallo, is dit Hotak van Afghanistan. Wij kochten de boringsinstallatie sin300-II van de waterput van SINOVO. Nu is het het derde jaar. Onze machine loopt zeer goed.

—— Hotak

Wij gaven opdracht tot sommige TOEBEHOREN VOOR BORINGSinstallatie, en de kwaliteit is de zeer goede, leverings snelle en goede dienst.

—— AYED

Wij gaven opdracht Installatie van de één eenheidstr200d tot de Roterende Boring dit jaar, het sinovobedrijf op voorwaarde dat de zeer goede dienst en een snelle levering time.we zo satisfyingly zijn

—— PT

Ik ben online Chatten Nu

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte

China GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte leverancier

Grote Afbeelding :  GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1unit
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

GOOI - van de de Diamantkern van 5D gebruikt de Richting de Boringsinstallatie Met geringe geluidssterkte

 

Schuw-5D de boor van de diamantkern gebruikt een vooruitgangslading die het controlesysteem binnen het hydraulisch systeem is ontdekken, dat momenteel door de belangrijkste internationale producenten wordt goedgekeurd. De installatie kenmerkt kwaliteits pedrail sporen die de installatie van sterke het beklimmen mogelijkheden voorziet die het is mogelijkheden zelfs in het taaiste terrein verbetert.

 

Deze boringsinstallatie is geschikt voor de volgende het boren toepassingen;

 • De boring van de diamantkern
 • Richtingboring
 • Het omgekeerde omloop ononderbroken uitboren
 • Roterende percussie
 • Geo-technologie
 • Het water bores
 • Anchorage

 

Producteigenschappen:

 1. De installatie biedt een vlotte hydraulische transmissie aan, die op niveaus met geringe geluidssterkte werken. Terwijl het verstrekken is het gemak aan de verrichting arbeidsbesparing en concentreert zich bij het bevorderen van het werkveiligheid op plaats.
 2. Het gehele hydraulische systeem van de boor is het goedgekeurde internationale geavanceerde systeem van de ladings gevoelige controle, efficiënt en sumptuary, hoofd hydraulische elementen zijn allen het originele ingevoerde, stabiele gebruiken en betrouwbaarheid.
 3. De predrailreeks heeft hoge drijfkracht en krachtige het beklimmen capaciteit.
 4. Het omwentelingshoofd is stap-minder snelheidstransmissie, belde het aanbieden van breed van snelheden en de torsie (uo aan 3 snelheden), het omwentelingshoofd kan kant zijn die via hydraulische rammen voor toegevoegde gemak en efficiency vooral tijdens staafreizen wordt gerekt.
 5. De hydraulische klemkaken en de voetklemmen bieden een snelle het vastklemmen actie aan, betrouwbaar die wordt ontworpen om te zijn, neutraal. De voetklemmen worden ontworpen om diverse verschillende boorstaaf aan te passen die via het gebruik van de verschillende kaken van de groottemisstap wordt gerangschikt.
 6. De voerslag bij 3.5meters, vermindert verrichtingstijd, verbetert boringsefficiency en vermindert de stagnaties van de binnenbandkern.
 7. Kenmerkt de Braden hoofdkruk (de V.S.) stepless de snelheidstransmissies van s van Rexroth. De enige capaciteit van het kabelhijstoestel tot 8,1 ton. De telefoonlijnkruk is ook uitgerust met een stepless snelheidstransmissie, die een brede snelheidswaaier aanbieden.

De installatie profiteert van een lange mast, die toestaat voor de exploitant om staven bij maximaal 6m te trekken lengten, die staafreizen efficiënter maken sneller en.

 1. De mast zou kunnen worden gevouwen om de vervoergrootte te verminderen en het burgerlijke wegvervoer te vervullen statuse. De boringsinstallatie zou in container kunnen worden vervoerd.
 2. Uitgerust met alle essentiële gaues met inbegrip van:
 • Omwentelingssnelheid
 • Voerdruk
 • Ampèremeter
 • Voltmeter
 • Hoofdpomp/torsiemaat
 • De maat van de waterdruk

Het toelaten van de boor om op de volledige verrichting van de boorinstallatie bij een eenvoudige blik toezicht te houden.

 

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte

 

GOOI - 5D de Richting de Boringsinstallatie van de Diamantkern gebruikt Met geringe geluidssterkte

Contactgegevens
Beijing Sinovo International & Sinovo Heavy Industry Co.Ltd.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)