Bericht versturen
news

Van de het waterput van SINOVO SNR400CS de dubbele roterende hoofduitvoer van de de boringsinstallatie naar D.R.Congo

August 23, 2018

SNR400CS verdubbel roterende hoofd de boringsinstallatie van de waterput, kan het met DTH-hamer worden geboord, en kan ook met modderpomp, omhulselrotator worden geboord om aan verschillende geologische voorwaarden te voldoen. Het is geschikt voor de putten van het grote diameterwater, stapelgaten, mijnbouwredding en andere projecten. De klanten van de Kongo van de aankoop zeiden dat zij eerder vele internationale prima merken, na vele vergelijking hadden geïnspecteerd, is de uiteindelijke keuze SINOVO-de prestatiesproducten van zware industriesnr400cs hoge kosten. Het product wordt geleverd op basis van de eisen van vergaderingsklanten voor snelle levering en specifieke motorvereisten. Na de installatie van het materiaal aan het eind van de plaats, na volledige de arbeidsvoorwaardetest van twee weken, kan de gebruiker volkomen leveren. De levering merkt ook het formele openen van de uitvoerige samenwerking tussen SINOVO-zware industrieën en de klanten van de Kongo.

 

SNR400CS verdubbel roterende hoofd de boringsinstallatie van de waterput wordt aangedreven door twee dieselmotoren. Het hogere roterende machtshoofd wordt samengesteld uit hoge snelheidsmotor en versnellingsbak, en het bodem roterende hoofd wordt samengesteld uit torsie hydraulische motor en versnellingsbak met lage snelheid, hoge. Het aandrijvingssysteem wordt gevoed door de oliecilinder. Het roteren en het voeden het systeem wordt gecontroleerd door hydraulische proefcontrole die stepless snelheidsregelgeving kan bereiken. Uitbrekend en in boorstaaf, die de gehele machine, kruk en andere hulpacties nivelleren worden gecontroleerd door hydraulisch systeem. De structuur van installatie wordt ontworpen aan redelijk, die gemakkelijk is te werken en onderhoud. De installatie kan drie verschillende types van boringsinstallatie, zoals vrachtwagen, aanhangwagentype en kruippakjetype, volgens de behoeften van de gebruikers verstrekken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Van de het waterput van SINOVO SNR400CS de dubbele roterende hoofduitvoer van de de boringsinstallatie naar D.R.Congo  0