Bericht versturen
products

de hydraulische installatie van de kernboring

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SINOVO
Certificering: CE/GOST/ISO9001
Modelnummer: SNR400C
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: De uitvoer standaardverpakking
Levertijd: Op voorraad
Betalingscondities: T/T&L/C
Levering vermogen: 30 reeks per maand
Gedetailleerde informatie
Type: De Boringsinstallatie van de waterput Gebruik: Waterput, waterwell boringsinstallaties
Voorwaarde: Nieuw Naam: Multifunctionele Hydraulische Boringsinstallatie
Toepassing: Onderaan de de boorinstallatie van de gatenhamer Productnaam: De Installatie van de kernboring
Hoog licht:

hydraulische de boringsinstallatie van de waterput

,

DTH-de Installatie van de Kernboring


Productomschrijving

 

SNR400C multifunctionele kruippakje opgezette de boringsinstallatie van de waterput

 

Snr-400C is een soort lichte en hoge efficiënte multifunctionele de boringsinstallatie van de waterput met staalspoor, wordt het wijd gebruikt in techniekbouw voor boringsputten, controleputten en grond-bronwarmtepompairconditioningstoestel en in gat het vernietigen, het vastbouten en ankerkabel, enz. ook toegepast. Het hoogste hoofd van de aandrijvings roterende macht en een hydraulisch roterend schijf roterend mechanisme, hydraulische motoren, een hydraulische aandrijving van de krukketting voor diep gat het boren in instellingen en een mast. De boor keurt de roterende het boren technologie van omgekeerde omloop het boren technologie, modder, samengeperste luchtdth hamer goed het boren technologie, kan dekkingslaag, zandgrint, zand, de laag van de rotslaag, de bouw van het grote diameter diepe gat beëindigen. Boor, van de boorpijp reklift het leegmaken, de nivellerende ondersteunende benen, het opheffen, het lopen en andere hulpbeweging door het hydraulische systeem, niet alleen kunnen de het werk efficiency verbeteren, en verminderen de arbeidsintensiteit van exploitanten.

 

 

HOOFDLIJNEN

1. Installatietype van facultatief met hoog been voor zelfladingskruippakje en vrachtwagentype, facultatieve dieselmotor of motormacht die wordt uitgerust.

2. Het gecombineerde geval van de pompoverdracht, hydraulisch roterend machtshoofd, de propeller van de motorketting, wa ter pomp, de delen van de modderpomp zoals hydraulische configuratie, redelijke macht aanpassing, snelheid, druk regelend blok de stepless aanpassing, een verscheidenheid van het boren parameters bereikt, ontmoet een verscheidenheid van het boren technologie, aanpast aan de gehele vorming het boren vereisten.

3. Veelvoudige het boren technologie: het grond en zandkiezelsteenbed keert omloopboring om. De combinatie van de vochtigheidsrots van grote diameterdth hamer het boren samenstelling, Al vorming die van de luchtlekkage een gaten diep omhulsel boren om op te volgen. Diep gatenwater, gas, modder van de de hamerboring van de drie de complexe lagencombinatie DTH.

4. Octrooimethode: de diameter van het rotsgat van 600 mm, vochtigheidscombinatie van DTH-hamerboring, sparen 50%-de compressor van de gebruikslucht, verbetert de efficiency van de diameterboor van 20%. 300mm het diepe water van 800 m, gas, DTH-de modder van de hamerboring drie middelgrote combinaties, de alternatieve boring van de rolrots, de snelheid door 200% verbeteren.

5. De pomp van de hoge drukmodder, positieve en negatieve omlooppompen, boorkader, en boringsplatform die, de lossing van de boorpijp, het nivelleren, het winden, de gang van het boorbeen allen met hulpmotie van gecontroleerd door hydraulisch, zoals het verbeteren van bouwefficiency openen sluiten opheffen. Verminder de intensiteit van het exploitantwerk.

6. Het hydraulische systeem rustte met afzonderlijke luchtgekoelde hydraulische oliekoeler uit, en kan facultatief om waterkoeler te installeren om het hydraulische te verzekeren systeem en efficiënte exploitatie op de weersomstandigheden op hoge temperatuur van verschillende gebieden ononderbroken houdt.

 

de hydraulische installatie van de kernboring 0

 

Technische Parameters

Motormacht 160Kw
Maximum het boren diepte 500m
Boorgatdiameter Rots 200350mm, Klei 5001000mm
Het werk luchtdruk 1.05-2.46Mpa
Het totale gasverbruik 16-30 m3/min
Boringsefficiency 10-25 m/h
Lengte van boorstaaf 6 m
De diameter van de boorpijp 108mm
Asdruk 200KN
Het opheffen kracht 200KN
Hydraulisch hijstoestel 200KN
Ver*tragen, langzame snelheid 9.2m/min
Stijgings snelle, vooruitspoelen snelheid 50m/min
Machtshoofd van roterende torsie 13000Nm
Lager hoofd van roterende turnable 40000Nm
Roterende snelheid 0-50,0-100rpm
Hydraulische modderpomp 400L/min
Het lopen snelheid 3km/h
Het beklimmen van capaciteit 20 graad
Gewicht 14500kg
Afmeting 9400*2100*3200mm

 


de hydraulische installatie van de kernboring 1

 

de hydraulische installatie van de kernboring 2

 

de hydraulische installatie van de kernboring 3

Contactgegevens

Telefoonnummer : +8613466631560

WhatsApp : +8613801057171